KEEP är nu tillgängligt på Kraken

Aleksandra Pugina
2 min readDec 3, 2020

KEEP är nu tillgängligt på Kraken, ett av världens största och äldsta kryptovalutabörser. Användare kan ta ut och sätta in KEEP på Kraken, Kraken Pro och OTC.
För att sätta in KEEP på Kraken, navigera till “Finansiering” och välj KEEP, som du kan hitta genom att söka efter “KEEP”. Klicka på “Insättning” och följ instruktionerna på skärmen. 30 bekräftelser krävs innan insättningskrediter — ungefär sex minuter. Det finns fyra KEEP-handelspar på Kraken: KEEP / USD, KEEP / EUR, KEEP / XBT, KEEP / ETH.
Du hittar fullständiga detaljer om KEEP på Kraken här.
Keep är en integritetslösning som använder offline “behåller” för att lagra känslig information som privata nycklar. Det är byggaren av tBTC, den säkra och tillståndlösa bron mellan BTC och ETH och den enda decentraliserade lösningen för att använda bitcoin i Ethereum DeFi.
KEEP, nätverkets ursprungliga tillgång, är ett arbetstoken som ger sybilmotståndet som gör att tBTC kan vara tillståndslöst och censurresistent. Människor kan satsa KEEP för att utföra arbete i nätverket, som att driva det slumpmässiga fyret som väljer tBTC-undertecknare, som skyddar insättningar av BTC.

Sedan lanseringen den 22 september har tBTC upplevt en stark antagande med över 25 miljoner dollar för närvarande insatta. Lanserad med oöverträffade säkerhetsåtgärder har tBTC granskats strikt, är tillståndslös och helt öppen källkod, låter människor säkert och enkelt byta BTC mot TBTC och är en ERC-20-token som kan användas på DeFi-plattformar med en hastighet av 1: 1.
Håll dig uppdaterad om allt som är relaterat till tBTC genom att gå med i Discord-kanalen.

Gå med i vårt samhälle Discord

Keep Network

tBTC

--

--